Gira el teu dispositiu per visualitzar aquesta web.

Si veieu aquesta pantalla a l'ordinador, proveu de reduir el zoom.

ESCRIT EN L'AIRE (GELABERT DANSA NOVARINA)

#EscritenlAire

ESCRIT EN L'AIRE (GELABERT DANSA NOVARINA)

direcció escènica MOISÈS MAICAS coreografia CESC GELABERT

Gràcia
7 a 12/11
Temporada 2017 - 2018

Sempre és un plaer rebre Cesc Gelabert als nostres escenaris. I doble és el plaer, perquè hi presenta l'essència d'una de les figures més lúcides de l'escena francesa dels últims anys: l'escriptor, pintor i director Valère Novarina. Un espai d'acció i de pensament.

Premis de la Crítica 2016, Barcelona al Millor solo de dansa
Premi especial de música Borja Ramos

Fitxa artística

intèrpret Cesc Gelabert

concepció Cesc Gelabert, Valère Novarina Moisès Maicas / textos Valère Novarina / traducció del francès Anna Soler Horta i Sabine Dufrenoy / música original i so Borja Ramos / vestuari Lydia Azzopardi / il·luminació Conchita Pons / escultures Toni Giró

confecció de vestuari Època / confecció del barret Nina Pawlowsky / vídeo Núria Olivé / producció executiva i managament Maria Rosas

coproducció    Gelabert Azzopardi i GREC 2016 Festival de Barcelona

agraïments Centre Cultural La BóbilaMercè ManaguerraTeatre AkadèmiaSheila García, Germán Jauregui i al cicle Fet a Mataró

companyia subvencionada per ICEC de la Generalitat de Catalunya, l’INAEM del Ministerio de Educación, Cultura y Deporte i l'Ajuntament de Barcelona - ICUB

Dades útils

espectacle de dansa i paraula
durada 1h. sense pausa

més espectacles del mapa ARTS I LLETRES


seguiu #EscritEnlAire i #ValèreNovarina al twitter / @GelazzoDansa
http://gelabertazzopardi.com

Programa de mà

Calendari i horaris
Preus
tarifa A
Preu a partir de la data d’estrena
26'50 €
Preu per compra avançada
(abans de la data estrena)
24 €
Amb descompte *
(excepte el dia de l’espectador)
22'50 €
Dia de l’espectador:
dimarts, dimecres i dissabte tarda
20 €
Tarifa Plana Abonament Espectador
(per a entredes fora d'abonament)
16'50 €
Carnet Jove i menors 30 anys
13'50 €
Tarifa última fila
(en determinades funcions)
13'50 €
Grups a partir 15 persones: 20% descompte
(excepte dia de l'espectador)
21 €

* descomptes: (excepte els dies de l’espectador)

15%
Pensionistes amb targeta rosa, aturats, persones amb discapacitat, famílies nombroses i monoparentals, abonats al TNC i Mercat de les Flors, TR3SC, Biblioteques i Teatres comarcals. Per als subscriptors de La Vanguardia, el descompte només és efectiu a taquilla.

20%
Grups a partir de 15 persones.
informació i reserves: 932 289 747 / 932 892 770
info@teatrelliure.com

La premsa ha dit

Autor 
Carmen del Val
Cos de la crítica 

"[Gelabert, Maicas i Novarina] Han ideat una peça rodonda d'estil surrealista en què el text i el moviment estan equilibrats de manera que el desenvolupament en clau divertida i avantguardista és una alenada d'aire fresc per a l'espectador. [···]  Veient el muntatge, l'espectador té la sensació que l'intèrpret balla la paraula i que el filòsof escriu el moviment."

Autor 
Joaquim Noguero
Cos de la crítica 

"Quin fresc, quina gran interpretació, quin gust deixar-se sentir i veure així, quant de joc, quina exhibició circense de recursos per presentar la dansa com una forma d’escriptura sobre el paper impol·lut de l’aire! [···]  Gelabert ha trobat la millor manera d’omplir de ritme físic i de rimes i ressons visuals la poesia clara i lluminosa de Valère Novarina. Paraules i moviments arriben amb una precisi. que sorprèn. Sol enmig de l’escena, el veterà ballar torna a demostrar el valor segur de la seva presència escènica."

Autor 
Montse Otzet
Cos de la crítica 

"La comunió entre els tres primers creadors, autors del concepte original, és extraordinària i provoca un encaix sòlid en el qual no té lloc cap esquerda ni xerric. [···]  En la maduresa, Gelabert assoleix una llum especial, una combinació de seguretat i frescor a les que si suma una pinzellada de bogeria. Un còctel extraordinari a l’hora de representar més de seixanta personatges i descontextualitzar paraules i objectes, com també vulnerar canons establerts.

Autor 
Jordi Sora
Cos de la crítica 

"Reinventar-se. Una i altra vegada. No conformar-se mai amb el passat i tenir certesa de futur. Aquesta és la virtut d'un Gelabert que ha trobat en aquest joc de mutacions, un nou espai per al seu mestratge. [···] De nou una gran sorpresa, magnífica, exquisida, detallista, poètica (se'm permeti la limitació...)."

El public opina

Vertical Tabs

Galería d'imatges

Vídeos

clip de l'espectacle
clip de l'espectacle

Dossier (PDF)

col·laboradors de La Kompanyia Lliure

mitjans patrocinadors

entitat concertada amb

Custom Search 2