Gira el teu dispositiu per visualitzar aquesta web.

Si veieu aquesta pantalla a l'ordinador, proveu de reduir el zoom.

A Gràcia, 'Cronología de las bestias'
09/11/2018

Ja és a Gràcia Cronología de las bestias, un espectacle creat i dirigit per Lautaro Perotti, vinculat a Timbre 4, i interpretat per Pilar Castro, Patrick Criado, Álvaro Lavín, Carmen Machi i Santi Marín. Ahir, funció d'estrena, els aplaudiments van ser extensos i emotius per a aquesta coproducció entre el Lliure, Octubre Producciones i el Teatro Español de Madrid, que es presentarà també al festival Temporada Alta.

Cronología de las bestias narra la història d'una família que va patir la desaparició d'un fill de 12 anys. Anys després, s'han d'enfrontar al retorn del desaparegut. L'espectacle indaga en els mecanismes de supervivència al dol i en el procés de reconstrucció de la família. Plantejat pel director argentí com un puzzle temporal, és l'espectador qui n'ha d'acabar de construir les trames.

En paraules de Carmen Machi, que interpreta la mare protagonista: "És una comèdia negra, però la paraula comèdia és perillosa: els personatges no són graciosos. És el paper més difícil que he fet mai".

Cronología de las bestias serà en cartell fins al 2 de desembre.

Si veniu avui divendres, després de la funció podreu gaudir d'una sessió de l'Àgora Lliure - UPF amb Lautaro Perotti, i que es podrà seguir també EN DIRECTE! a través del web.

més informació
veure'n els vídeos
veure l'Àgora Lliure - UPF EN DIRECTE!
comprar entrades

Teniu nens? Veniu a 'Libèl·lula'!
09/11/2018

Si aquest cap de setmana teniu nens, correu a Montjuïc a veure aquesta petita joia que ha preparat Toti Toronell.

Libèl·lula és un gran espectacle petit que es presenta a l'Espai Lliure. Un petit món ple de personatges i d'històries que presenta i encarna sempre el mateix Toti Toronell a través dels seus objectes predilectes.

Les funcions són dissabte i diumenge (demà ja està exhaurit!) a les 12h., i la setmana que ve també fa funcions!

El misteri de l'escena us espera en l'aleteig preciós de Libèl·lula! Veniu!

més informació
veure'n el vídeo
comprar entrades

`'Àngels a Amèrica', prorrogat fins a l'1 de desembre!
09/11/2018

Ja és oficial: prorroguem fins a l'1 de desembre les funcions d'Àngels a Amèrica, l'espectacle de Tony Kushner sobre l'aparició tràgica de la Sida que ha dirigit David Selvas i que es presenta a la Sala Fabià Puigserver de Montjuïc.

L'espectacle, en dues parts independents de 2 hores de durada -S'acosta el mil·lenni i Perestroika- recrea la caiguda a l'infern de la malaltia i l'estigma que va suposar per al col·lectiu homosexual, i planteja una sortida endavant esperançada. Un cant a la vida i a la comprensió entre humans amb La Kompanyia Lliure i Pere Arquillué, Vicky Peña i Òscar Rabadan al repartiment.

Si encara no heu vingut, dimarts vinent dia 20 podeu aprofitar que es fa una sessió extraordinària, la recaptació de la qual anirà a parar a la Fundació Lluita contra la Sida, que lidera l'eminent doctor Bonaventura Clotet, i que actualment investiga una vacuna per a la Sida. Les entrades de dimarts són a 30€. Us hi animeu?

més informació
veure'n els vídeos
comprar entrades FUNCIÓ SOLIDÀRIA
comprar entrades 1
comprar entrades 2
comprar un pack

En preparació, Simbiòtic Festival
09/11/2018

A partir del divendres 30 de novembre el Lliure acollirà 3 espectacles del Simbiòtic Festival, una proposta del col·lectiu We Act Assoc. que enguany celebra la seva tercera edició. A banda dels espectacles, però, el festival genera diversos tallers al voltant de la inclusió en les arts escèniques de manera global.

Sota el títol Narratives Ocultes, es proposa un Curs d’audiodescripció especialitzat en arts escèniques que se celebrarà els dies 10, 17, 24 i 30 de novembre. Avui és l'últim dia per inscriure-s'hi!

Amb El que un cos pot, es planteja un Taller per artistes amb i sense discapacitat en el qual s'investigarà sobre el cos com a espai de creació en el treball en escena i on són els nostres territoris inexplorats. Del 26 al 30 de novembre. Inscripció oberta!

I amb el títol Artistes i Capacitats, es planteka una sessió de laboratori el dia 30 de novembre, una jornada professional de teatre, inclusió i accessibilitat.

Sou Simbiòtics? Veniu a comprovar-ho!

més informació
Simbiòtic Festival
inscripció Narratives Ocultes
inscripció El que un cos pot

Aquest diumenge, col·loqui d'Àngels a Amèrica'
02/11/2018

Segona setmana de funcions d'aquest immens clàssic contemporani escrit per Tony Kushner a l'inici dels anys 90 del segle XX. L'espectacle es presenta en dues parts, S'acosta el mil·lenni i Perestroika, en dies alterns i el dissabte, l'una darrere l'altra en format marató.

Aquest dissabte, a més, comencen els sobretitulats en castellà i anglès. I el diumenge, després de la funció, tindrà lloc el col·loqui amb la companyia, que podreu veure també EN DIRECTE! a través del web.

No deixeu passar l'oportunitat de veure en escena Joan Amargós, Pere Arquillué, Quim Àvila, Clàudia Benito, Raquel Ferri, Eduardo Lloveras, Vicky Peña, Òscar Rabadan, Joan Solé i Júlia Truyol dirigits per David Selvas!

més informació
veure'n els vídeos
veure el col·loqui EN DIRECTE!
comprar entrades 1
comprar entrades 2
comprar un pack
compra entrades Funció Solidària

Comencem El Lliure dels nens amb 'Libèl·lula'
02/11/2018

La setmana que ve arriba a l'Espai Lliure el cicle El Lliure dels nens, que enguany comprèn tres espectacles.

El primer de tots és Libèl·lula, una creació de Toti Toronell que l'any 2016 va rebre el Premi Drac d'or a la Fira de Teatre de Titelles de Lleida.

Un espectacle de circ diferent, inspirat en el Circus d'Alexander Calder. Una funció per a petits i grans que té el riure assegurat!

Libèl·lula idea i direcció Toti Totonell
Montjuïc/Espai Lliure. del 6 al 18 de novembre

més informació
veure'n el vídeo
comprar entrades

Dijous vinent, estrena de 'Cronología de las bestias'
02/11/2018

La setmana que ve arriba a Gràcia Cronología de las bestias, de l'actor i director argentí Lautaro Perotti.

L'espectacle, que compta al repartiment amb Pilar Castro, Patrick Criado, Álvaro Lavín, Carmen Machi i Santi Marín, tracta d'una família que ha edificat la seva història damunt d'una mentida, i indaga sobre la manera com ens enfrontem a les 'veritats alternatives' de manera col·lectiva.

Cronología de las bestias és una coproducció del Teatre Lliure, el Teatro Español i Octubre Producciones que serà en cartell fins al 2 de desembre, i farà també funció al festival Temporada Alta el 7 de desembre.

més informació
veure'n el vídeo
comprar entrades

'Lehman Trilogy' ja a la venda!
02/11/2018

Les entrades per a l'espectacle Lehman Trilogy, de Stefano Massini, dirigit per Sergio Pérez-Mencheta i que serà a Montjuïc del 7 al 24 de març, ja són a la venda.

L'espectacle es va estrenar l'agost passat a Avilés i ha estat tot un èxit als Teatros del Canal de Madrid durant el mes de setembre.

Si voleu conèixer les entranyes de la nissaga Lehman, ja podeu clicar aquí sota!

més informació
comprar entrades

Convocatòria oberta per a la Direcció del Teatre Lliure
02/11/2018

Dimecres passat, 31 d'octubre, es van publicar les bases del Concurs per a la contractació de la Direcció del Teatre Lliure.

Les bases van ser aprovades al Ple del Patronat de la Fundació Teatre Lliure – Teatre Públic de divendres passat, 26 d'octubre. Les podeu consultar clicant aquí sota.

Bases de la convocatòria

col·laboradors de La Kompanyia Lliure

mitjans patrocinadors

entitat concertada amb

Custom Search 2