Gira el teu dispositiu per visualitzar aquesta web.

Si veieu aquesta pantalla a l'ordinador, proveu de reduir el zoom.

Xarxa Mitos 21

 

el lliure, membre de la xarxa mitos21

L’octubre de l’any 2008, un grup de professionals del teatre vinculats a algunes de les institucions teatrals europees més destacades va fundar una nova xarxa de teatre, transnacional i informal, denominada mitos21. El seu principal objectiu és crear ocasions artístiques de trobada entre els professionals teatrals d’Europa i d’arreu del món per tal de col·laborar i treballar junts, i també rumiar i reconsiderar entre tots el paper del teatre en la societat contemporània, des de la perspectiva i experiència professional, diversa i única, de cadascun dels membres.

Durant els pròxims mesos, els projectes del mitos21 inclouen un trobada informal de dramaturgs al Deutsches Theater de Berlín (a finals de juny del 2016); la participació en The Ingmar Bergman International Theatre Festival al Dramaten d’Estocolm (agost i setembre del 2016); la trobada de dramaturgs al National Theatre de Londres i l’Assemblea General del mitos21 a la Schauspielhaus de Zuric (al mes de novembre).

mitos21 és una associació sense ànim de lucre emparada en la llei danesa, i que té la seu oficial al Royal Danish Theatre de Copenhagen. El Teatre Lliure n’és membre des de l’any 2012.

més informació

són membres de mitos21

Kungliga Dramatiska Teatern - Dramaten
Det Kongelige Teater
Théâtre Vidy-Lausanne
Stary Teatr
Royal National Theatre
Deutsches Theater
Düsseldorfer Schauspielhaus
Schauspiel Frankfurt
Kunstfestspiele Herrenhausen
Toneelgroep
Katona József Szinház
Théâtre National de la Colline
Universität Mozarteum

calendari d’activitats

2012
Tessalònica, Grècia, 23-25 d’octubre, versió íntegra del projecte original de Mitos21 I was hit at fourteen forty five, presentat per artistes locals, en el marc del Festival de Dimitria.
Salzburg, Universität Mozarteum, 26-27 d’octubre, segona fase del Performance Laboratory Salzburg per a vuit directors joves dels teatres membres de Mitos21.
2013
Salzburg, Universität Mozarteum: assemblea general, 16 i 17 de març. Fase final i la presentació en públic del Performance Laboratory Salzburg.
 Tessalònica: simposi internacional Gestió cultural sostenible, 19 i 20 d’abril. Organitzat per Mitos21, el Goethe Institut Thessaloniki i el Heinrich Boell Stiftung de Grècia.
Düsseldorf, Düsseldorfer Schauspielhaus, trobada/conferència sobre Teatre per a nens i joves, a la primavera.
Berlín, Deutsches Theater: taller col·lectiu del Mitos21 i actuacions sobre el cercle temàtic basat en el drama antic, en el marc de l’AutorenTheaterTage i reunió informal de dramaturgs del Mitos21, durant el mes de juny.
Barcelona, Teatre Lliure: assemblea general, 26 d'octubre.
Londres, National Theatre: trobada dels responsables de relacions públiques i màrqueting dels teatres de la xarxa, a la tardor.
2014
Berlín, Deutsches Theater, assemblea general, del 28 al 30 de març.
Zuric, Schauspielhaus Zurich: trobada de dramaturgs, del 23 al 25 de maig.
Hannover, KunstFestspiele Herrenhausen:  Quo Vadis Europa I: speakers corner, 15 de juny.  David's Formidable Speech on Europe, 17 de juny.
Copenhaguen, Det Kongelige Teater: assemblea general, del 7 al 9 de novembre.
Salzburg, Universität Mozarteum: PLAS - Performance Laboratory Salzburg, del 7 al 9 de novembre.
2015
Londres, Royal National Theatre: trobada informal dels directors artístics dels teatres de la xarxa, 17 de gener.
Salzburg, Universität Mozarteum: PLAS - Performance Laboratory Salzburg, 14 de març.
Estocolm, Kungliga Dramatiska Teatern - Dramaten: assemblea general, 24 d'abril.
Budapest, Katona József Szinház: mostra anual del teatre i trobada de dramaturgs de la xarxa, del 22 al 24 de maig.
Düsseldorf, Düsseldorfer Schauspielhaus: dramaturgs convidats al Westwind Festival - teatre per a nens i joves, del 27 de maig al 3 de juny.
Berlín, Deutsches Theater: Autorentheatertge Festival, del 13 al 27 de juny. primera trobada d'artistes per al Ring Project (DT i Mitos21), del 12 al 16 de juny. Invtació especial i trobada el 27 de juny.
Berlín, Deutsches Theater: presentaació del Ring Project del 3 al 5 de setembre.
París, Théâtre de la Colline: mostra de teatre en francès i trobada dels 'green managers' de la xarxa, a mitjans d'octubre.
Amsterdam, Toneelgroep Amsterdam: assemblea general, del 6 al 8 de novembre.
2016
Barcelona, Teatre Lliure: trobada de responsables de relacions públiques i màrqueting de la xarxa, finals de gener.
Tessalònica, Aristòtil Universitat: curs internacional d'estiu de gestió Cultural Sostenible amb el projecte Mitos21,  Julie's Bicycle i la pròpia universitat, del 6 al 10 de juny.
Ludwigsburg, Akademie für Darstellende Kunst Baden-Württemberg: assemblea general, durant l'estiu.
Estocolm, Kungliga Dramatiska Teatern - Dramaten: Festival Internacional Ingmar Bergman i projecte Mitos21, del 25 d'agost al 4 de setembre.
Zuric, Schauspielhaus Zurich: assemblea general, durant la tardor.

col·laboradors de La Kompanyia Lliure

mitjans patrocinadors

entitat concertada amb

Custom Search 2